Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /var/www/larsstryhn.dk/creativecopenhagen.dk/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858
Vores Arbejde – Creative Copenhagen
Summer Sale: Up To 40% + Free Shipping over US$150

Vores Arbejde

Omgivelserne skal inspirere! Og her kommer vi ind i billedet!

 

Inspirerende omgivelser er i vores optik, en forudsætning for det ideelle arbejds – og læringsmiljø. Det skaber glade tanker og giver nye ideer. Om du sidder til møde, på kontoret, går fra A til B eller træder ind i et nyt lokale, fortæller omgivelserne dig noget. Og netop denne fortælling kan vi bidrage til, at forstærke, gøre levende og inspirerende.

Virksomheder

Vi udarbejder alt visuelt til optryk, til websites, præsentationsfilm, til flyers og postkort. Vores brede udvalg af optryk materialer samt vores skræddersyede løsninger, giver vores kunder den helt rigtige løsning til netop deres behov.

Udover at skabe netop det billede du ønsker, har du mulighed for, at få optrykt motivet på flere spændende materialer. Eksempelvis på træ, jern og akustikplader.

Skoler og institutioner

Billeder til skole, institutioner og virksomheder
Skoler, Workspaces, kontorlokaler, gangarealer og til det kreative rum. Vi leverer både til private virksomheder og det offentlige. Til skoler kan det eksempelvis være skolens vision trykt på pvc plader til udendørs brug, eller gulv til loftbilleder til indendøre.

Private

I forbindelse med salg af ejendom, står vi for optimering med udgangspunkt i målgruppe af potentielle købere. Med indretning, valg af inventar og fokus på øget funktionalitet, gør vi din bolig eller virksomhed salgsklar.